Ariana dla WS | Blogger | X X

2017. október 16., hétfő

J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem - #énésakönyv

A NEW YORK TIMES sikerlistás írónőjének legújabb könyve, a VÁROK RÁD folytatása úgy mutatja be Cam és Avery forró románcának történetét, ahogyan korábban soha nem olvashattunk róla… teljes egészében Cam szemszögéből mesélve el a történteket.


Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar – különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban viharos körülmények között megismerkedik Avery Morganstennel, megtalálja az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemeinek. Nem csoda, ha minden gondolata e szeleburdi és izgalmas csaj körül forog.

Averynek megvannak a saját titkai, amelyek nem engedik, hogy akár önmagának is bevallja, milyen mély érzelmekkel viseltet Cam iránt. Vajon mit kell tennie Camnek ahhoz, hogy áttörje a falat, és elnyerje Avery bizalmát? Vagy az is lehet, hogy továbbra sem lesz képes közel kerülni Averyhez, és elveszti az esélyét, hogy végre őszinte és hosszan tartó szerelemre találjon?

Én és a könyv:
Ó, milyen régen is volt már, hogy a Várok rád sorozat első részét olvastam. Jó könyv volt, de akkoriban azért annyira mégsem izgatott a folytatás. Így visszagondolva talán nem voltam elég érett hozzá, vagy szimplán csak jobban tetszett, hogy Cam szemszögéből láthatom a dolgokat. Csodáltam az Averyhez fűződő állandó szerelmét és kitartását, a világnak nagy szüksége van több ilyen Cameronhoz hasonló pasikra. Plusz pont jár a végre nem idegesítő főszereplő lányért is! Mostanában ugyanis nagyon kevés ilyennel találkozom. Bár Avery múltja borzasztó, mégis elfogadja, ha hibázott, képes bocsánatot kérni, nem hisztis és szerintem kifejezetten szerethető is. Szörnyű dolgokat kellett átélnie, és hihetetlen a kitartása, az ereje. Csodálom őt is, és Camet is a folyamatos támogatásért és tűréséért. 
Eperke. Ez a becenév egyszerűen imádnivaló, ráadásul ahogy Cam folyamatosan elszólja magát először a barátai, majd Avery előtt is.
Mindenkinek kijár továbbá egy olyan pasi, aki reggelivel köszönti. Cameron, költözz be hozzám!
Borító: bár nagyon hasonló az első rész kinézetéhez, nekem sokkal jobban tetszik ez a zöld, illetve ezúttal nincs levágva a szereplők álla, juhéj!
Pozitívumok:
  • nőkkel való erőszak élethű, megindító ábrázolása
  • kellemes szerelmi szál
  • helyes, vicces pasik
  • teknősök 
Negatívumok:
  • a vége után még olvastam volna egy kicsit a kialakult helyzetről
Ajánlom, ha:
  • szereted a romantikus regényeket
  • rubin pöttyös vagy NA rajongó vagy
  • érdekel a nőkkel való erőszak témája
FIGYELEM! Ha téged, vagy egy ismerősödet is bántalmaznak, kérlek keresd fel EZT az oldalt. Nem vagy egyedül, nem te tehetsz róla, NE MARADJ EGY ÁRTALMAS KAPCSOLATBAN!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése