Ariana dla WS | Blogger | X X

2018. május 19., szombat

Érkezik...

Ismét elhoztam azokat a hamarosan megjelenő könyveket, amelyek nálam mindenképpen kívánságlistára kerülnek. Mutatom:

Kasie West: A ​távolság relatív
Május 25.
A ​tizenhét éves Caymen Meyers úgy tanulmányozza a gazdag embereket, akár egy tudományos kísérletben, és sok évi megfigyelés után biztos benne, hogy csak egy dologra jók: pénzt költeni olyan felesleges holmikra, mint az anyukája boltjában árult porcelánbabák. 
Így amikor Xander Spence besétál a boltba, hogy a nagymamájának vegyen egy babát, elég egy pillantás, hogy Caymen megállapítsa, a fiú eszméletlenül gazdag. Bár a fiú vonzó, és ő az első, aki tényleg felkelti a lány figyelmét, Caymen elég okos ahhoz, hogy tudja, nincs esélye a fiúnál. Hiszen ha mást nem is tanult az anyukája intelmeiből, azt igen, hogy a gazdag emberek figyelmét nehéz felkelteni. Ám Xander ezentúl gyakran megjelenik az üzletben, dacára a lány erőfeszítéseinek, hogy elriassza. Caymen pedig, legnagyobb rémületére, élvezni kezdi a fiú táraságát. 
Tudja, hogy az anyukája nem jöhet rá a dologra – nem fogadná el. Jobban szeretné, ha Caymen a helyi, csóró rockerfiúval lógna. Amikor Xander odafigyelése és kedvessége már éppen meggyőzné a lányt, hogy a gazdagság nem jellemhiba, ráébred, hogy a pénz sokkal nagyobb szerepet játszik a kapcsolatukban, mint gondolta volna. És hogy Xander nem az egyetlen, akiért aggódnia kell.
Kiadó: Menő Könyvek
Oldalszám: 304

Meghan March: Vigyél magaddal
Május 30.
***USA Today bestseller szerző*** 
„Egy csodálatos romantikus történet az újrakezdésről” amazon.co.uk 
„Titkokkal és fordulatokkal teli könyv, imádtam” whitehotreads.com 
A tengerparton szerettünk egymásba, a paradicsomban keltünk egybe, elvittem magammal a naplementébe. Tökéletesnek kellene lennie mindennek, de az a bizonyos „igen” nem garancia az örökkön-örökkére. 
Most, két évvel később, alig ismerek magunkra. 
Ideje újrakezdeni. Vissza a trópusi paradicsomba. Vissza, hogy kiderítsük, vajon meg tudjuk-e javítani a kapcsolatunkat. 
Nem akarom feladni, meg akarom menteni magunkat, akár kockára is teszek mindent. 
Két sérült ember. 
Számtalan titok. 
Harc az életünkért. 
Talán megtörünk, de mindent meg kell tennünk. 
A nemzetközi bestsellerszerző, Meghan March a hatalmas sikerű Vágy-trilógia után újabb romantikus-erotikus könyvekkel örvendezteti meg a műfaj kedvelőit.
Kiadó: Álomgyár
Oldalszám: 340

Dézsi Desirée: Így szeress
Június 5.
Mindenki ​tudja, hogyan kell, ugye? Testtel, lélekkel, szenvedéllyel, míg ásó, kapa, s a nagyharang el nem választ. A szerző szerint nevezetesen ezzel az ásó, kapa dologgal vannak bajok mostanában. 
Az emberek ugyanis addig szeretnek szeretni, amíg az magától jön, amíg kellemes, amíg mindkét fél számára kielégítő a kapcsolat. 
Mi történjék, ha már nem egészen így van? Ha már különféle segédeszközökre van szükség? Ha már csak kisebb-nagyobb erőfeszítéssel lehet úgy megmunkálni a kapcsolat kertecskéjét, hogy tovább virágozzon? 
Hogy milyen kapcsolat az, amelyiken folyton dolgozni kell?! Hát olyan, amiért érdemesi áldozatot hozni, fáradozni, küzdeni. 
Sokszáz ötlettel teli kézikönyv az Így szeress. Azoknak súg ötleteket, akik meg akarják őrízni a boldog párkapcsolatot, de leginkább azoknak a nőnek, akiknek már hiányzik az intimitás és a kommunikáció a családi fészekből, mégsem adják fel. 
Mert a Nő, ha hisz valamiben, azért a végsőkig küzd. Ehhez a nemes küzdelemhez nyújt saját édes és keserű tapasztalatai alapján értékes segítséget Dézsi Desirée könyve.
Kiadó: Athenaeum
Oldalszám: 160

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése