Ariana dla WS | Blogger | X X

2018. június 11., hétfő

Érkezik...

Már elég régen volt ilyesmi bejegyzés, én pedig végre letudtam az utolsó vizsgám, így semmi akadálya, hogy megmutassam, melyek azok a könyvek, amelyek felkeltették érdeklődésemet.

Tillie Cole: Ezer csók
Június 12.
Egy csók egy pillanat. 
De ezer csók élethosszig kitart.
Van egy fiú. 
És van egy lány. 
A szerelem egy pillanat alatt szövődik köztük, de egy évtized, míg kibontakozik. 
Ezt a szerelmet nem képes felbontani sem a távolság, sem az idő. 
Ez a szerelem örökké tart. Legalábbis ők így hiszik. 
Amikor a tizenhét éves Rune Kristiansen visszatér szülőhazájából, Norvégiából az álmos georgiai kisvárosba, Blossom Grove-ba, ahol még gyerekkorában összebarátkozott Poppy Litchfielddel, a fiút egyetlen gondolat gyötri: a lány, aki lelki társa, aki megígérte, hogy hűségesen megvárja, amíg ő visszatér, vajon miért szakított vele mégis szó nélkül? 
Rune szíve két éve összetört, amikor Poppy megnémult. Mire Rune megtudja, mi az igazság, rájön, hogy a legnagyobb szívfájdalom csak ezután éri majd…
Kiadó: Twister Media
Oldalszám: 464

Kirsty Moseley: The Boy Who Sneaks in my Bedroom Window – Álmaim őrzője
Július 6.
Volt egyszer egy lány. 
És egy fiú. 
Meg egy ablak.
Amber Walkert és a bátyját, Jake-et bántalmazza az apjuk. Egy éjszaka Jake legjobb barátja, Liam észreveszi a zokogó Ambert, és bemászik a szobája ablakán, hogy megvigasztalja. Ezzel kezdődik szeret/nem szeret-kapcsolatuk, ami meghatározza a következő nyolc évet. Liam mára magabiztos csajozógép lett, aki egyetlen csaj mellett sem tud kikötni, még sohasem volt igazi barátnője. Amber máig nem dolgozta fel a bántalmazó apjától elszenvedett lelki sebeket. Ő és Liam bizarr párost alkotnak. A kapcsolatuk mindig is viharos volt. De mi történik akkor, ha Amber egyszer csak máshogy tekint a bátyja legjobb barátjára? És mit szól a túlféltő báty, amikor megtudja, hogy a húga és a barátja egyre közelebb kerülnek egymáshoz?
A legmeghatóbb történet arról, mire képes a szerelem.
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 408

Karen M. McManus: Lehull a lepel
Október 2.
Figyelj nagyon, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt. 
Hétfő délután a Bayview gimi öt diákját elzárásra küldik. 
Bronwyn, az ész, a Yale-re készül és soha nem szegi meg a szabályokat. 
Addy, a szépség, a tökéletes bálkirálynő megtestesítője. 
Nate, a bűnöző, már feltételes szabadlábon van dílerkedésért. 
Cooper, a sportoló, bajnok baseball játékos. 
És Simon, a különc, a Bayview gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője. 
Csakhogy Simon nem éli túl a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, Simon meghal. A nyomozók szándékosságot sejtenek a halál körül. Simon hétfőn halt meg, keddre viszont egy zaftos pletykaáradatot tervezett nyilvánosságra hozni legismertebb osztálytársairól. Ezzel pedig mind a négyüket gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mindannyian egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? De vajon milyen messzire lennél hajlandó elmenni, hogy ne lepleződjenek le a titkok?
Kiadó: Maxim
Oldalszám: 384

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése